Sanovat että 59 vuorokauden iässä syntyvillä olis jo mahdollisuus jäädä henkiin, että jos tuossa vielä pari päivää noi takajalat pysyy ristissä niin sit sen jälkeen saavat tulla kun silt tuntuu. Smaga ei näytä ylhäältä katsottuna oikein miltään, sivulla on tuota ulottuvuutta jonkun verran. Lämmöt on aamuisin 37,6 paikkeilla ja illalla noin 38,1. Muoks: vyötäröä on 66 senttiä että onhan se...

57 päivää/days 29.4.2011

Nyt on hommattu jo lämpöalusta, emonmaidonkorvike ja nuhapumppukin siltä varalta että niitä tarvitaan. Alkaa olla vissiin aivan kaikkea ja vähän päälle. Vain Ampu uupuu.

57 days and we're getting there

They say that pups can survive after 58 days, so if Telkkä manages to hold on for a couple of days more, after that they can come any day they like. She doesn't look that wide when you look at her from above, but her sideline is pretty expansive... Her morning temperatures are at 37,6 and in the evening she's at 38,1.Edit: her waistline is now at 66 cm.

I bought a heat pad, some puppy formula and puppy booster, plus one of those little rubber things they use for sucking slime out of babies' noses... Yammy. I think we should be pretty well stocked by now. Let's hope there won't be any need for all the extra equipment.