Joo siis en mä tässä ajassa olis ehtinyt niitä keksiä, mutta kun niitä oli se kaksi tusinaa valmiina niin laitoin oikean nimen oikeaan koiraan.

Alla Aroviiriäinen (b m narttu) ja Albatrossi ( trikki uros), päällä Ampuhaukka (narttu, vasemmalla) ja Aasianmarmorimurri (uros, oikealla).

Vasemmalla Aarnikotka (uros) ja musta on Aleuttientiira (uros). Välissä keskellä Aasianmarmorimurri ja alla Aroviiriäinen.

Nimet ovat siis linnuilta, tietenkin kun emä on Telkkä. Aroviiriäiselle jää korvaan valkoista, mutta noin muuten värit ovat kauniit ja paikallaan. Koko porukka vaikuttaa tyytyväiseltä eloonsa :-)

Preliminary names

I reserve the right to change my mind, but unless I do, the upper photo shows Aroviiriäinen (b m female) and Albatrossi ( tri male) below and Ampuhaukka (female, on the left) and Aasianmarmorimurri (male, on the right). The lower photo stars Aarnikotka (male, on the left) and Aleuttientiira (black male). The ones in between are Aasianmarmorimurri and Aroviiriäinen.

These are all bird names, since their dam is called Goldeneye ;-) Aroviiriäinen will have some white on her ear, but other than that all colors are beautiful and right where they should be. Everyone seems content at the moment :-)