Kun nyt kerran koirat oli pesty ja puunattu niin mentiin samalla vaivalla toiseenkin näyttelyyn, eli aussieyhdistyksen järjestämään epäviralliseen tapahtumaan joka kulkee nimellä Aussie Open. Siellä koirat arvostellaan ASCAtyyliin väriluokissa. Telkkä tuli mustien narttujen neljänneksi (taisi olla 12 kappaletta) ja Ampu ei sijoittunut mitenkään blue merle luokassa, se oli niin eri sarjaa kuin muut paikallaolleet :-D

Maarten Walterin arvostelut sanoo jotta: Slightly close in the rear, lovely front. Very nice sidegait.  Telkälle ja Ampulle Wonderful temperament. Light boned, high earset, straight angulation.

Vaihteeksi saatiin oikein kuviakin, kennel Droversin poppoo kuvasi kaikki osallistujat. Kiitos kuvista!Telkkä hiihtää...suorastaan sivakoi.Ampu on kyllä söpö ilman karvaakin.Sen kun tietäisi mikä piru emäntääkin naurattaa. Ehkä tuo on sellainen pikkukoirallemussutusilme?

Siinä sitä sit olikin näyttelyä taas pitkän ajan tarpeiksi. Yksi olis vielä Ampulle ilmottuna, kattoo nyt jaksaako sinne hilautua kun se on nakupelle.

Yet another showYep, we went to another show on Sunday. I thought I might as well take all I can get out of the fact that I had to wash the dogs. I think we've seen enough of the show ring to last a while. This show was unofficial, the judge was Maarten Walter.