Sitten viimeblogaaman on käyty Telkän kanssa Eestissä ja se on saavuttanut uuden tittelin, EE AVA. Ei paha.
Elokuun iloksi käytiin Telkän ja Ampun kanssa ihmettelemässä mitä Reijo Tuovinen niistä tykkäisi. Tuoviselta on peräisin yksi Taarnan serteistä, eli toiveet eivät olleet kovin korkealla kun Taarna on iso ja pitkäraajainen, toisin kuin Ampu ja Telkkä :-D Hyvin kuitenkin kävi, katotaan jos jonkun kuvankin joskus saisi mutta tässä nyt nämä arvostelut.

Ampu: Ryhdikäs, hyväluustoinen. Hyvä tilava runko. Hyvä pää oikea ilme. Hyvinkulmautuneet raajat. Hyvät liikeeet. Karvapeite ei kunnossa.

Ja tuolla irtosi nuo eri1, mutta SA jäi sinne karvojen sekaan. Tai siis tuomari sen sanoi että kauneuskisoissa pitää olla turkki mukana. Ampulla ei kyllä ollut, sillä oli housujen paikalla ehkä viisi karvaa.

Telkkä: Ryhdikäs, hyväluustoinen. Hyvä rungonpituus ja rinnan syvyys. Hyvä pää. Rintakehä pyöreä. Hyvät liikkeet.

Jolla sitten irtosi avo eri3 eikä SA:ta sillekään.

Ampun sisarussarjasta paikalla oli myös Tiira, jolle irtosi EH, nyt on sekin homma siis hoidettu ja onnea omistajille!

Näyttely oli siis Mäntyharjun ryhmänäyttely 25.8.2012 ja enitenhän tuossa toki ilahdutti se, että Ampu joka on viimeksi ollut kehässä helmikuussa suostui esiintymään ikäänkuin sen kanssa olisi harjoiteltu. Ei kyl oltu.

Went to a show, for a change

Telkkä and Ampu both got EXC, but nothing special there. Not like two weeks ago, when Telkkä won a trial in Estonia and became an Estonian agility champion ;-) Tiira was also in the ring and got VG. But then these pups are lovely, so no surprises there...