Niin se vaan aika kuluu kun on rattoisaa, tai vaikka ei olisikaan. Meidän laumarauhaa häiritsi Vespan ja Silin keskustelu siitä, kuka kukin on. Tässä laumassa ei ole ollut tapana rähiköidä, mutta nyt kun Ufo ei ole täysin voimissaan ja Telkkä on tiineenä, Vespa vissiin koki tilaisuuden tulleen. Ufolla on siis vestibulaarisyndrooma jälleen voimissaan ja se vaappuu eikä syö. Heikko johtaja on huono homma. Mut yritämmä pitää Telkän olot niin vakaina ja rauhallisina kuin mahdollista, että sen on turvallista levitä kuin elanto.

Viiden viikon tiineyden kunniaksi mittasin sen vyötärön eilen, mittaa tuli 53 cm. Siitä lähdetään sitten katselemaan miten se tuosta turpoaa. Hienoista rouviintumista on jo havaittavissa.

Five down, four to go

Time it flies when you're having fun, and even if you're not. Our peace was broken by Vespa and Sili, who had a little conversation about who's who. We don't usually have fights in this house, but now that Ufo is not quite her usual self and Telkkä is expecting pups, I'm guessing that Vespa saw an opportunity for rising in the ranks. We're doing everything we can to make sure that Telkkä has a peaceful environment for turning into a blimp.

I measured her yesterday, and her waistline is now at 53 cm. I'll be keeping an eye on her to see how she grows.