Niin se aika rientää. Käytiin tänään Lahden pentunäyttelyssä kysymässä kasvattajatuomari Päivi Eerolalta että mitä hää tykkää, ja häähän tykkäsi. Siinä sivussa tuli otettua parit kuvat, ei kovin hyviä valitettavasti mutta saa niistä jotain ideaa missä mennään.

Tähkä sijoittui babyurosten toiseksi KP:n kanssa, vanhempia uroksia ei ollut.

Rabo urospentujen kolmas ja KP

Tiira urospentujen neljäs

Ampu pikkunarttujen toinen KP:llä

Perla ei sijoittunut, se satutti jalkansa viikolla ja oli vielä jäykkä :-(

Lenny ei ollut näyttelyssä mutta tuli pentutärskyille :-)

Kaikki pojat rivissä että näkee vähän kokoa, ei niissä isoja eroja ole.

Tytöt. Ei nekään kaukana ole, Perla on pikkaisen isompi,

Päätkin niillä on aika samaa sarjaa :-)

Sinne oli ilmoittautunut 17 pentua mistä paikalla taisi olla 16, vissiin yksi oli poissa. Kuusi urosta ja 10 narttua ja meidän viidestä neljä sijoittui neljän kärkeen ja kolme sai KP:n. Isoissa nartuissa ei tainnut tulla KP:tä ollenkaan eli Ampu oli myös paras narttu kakkonen tuolla sijoituksella. Mentiin sitten vielä kasvattajaryhmä esittämään, vaikka sen kyllä ilmoitin ihan vitsillä. Täytyyhän se nyt kerran kasvattajaurallaan olla ryhmä ilmoitettuna :-P Tuloksena KP ja ROP-kasvattajaryhmä, kaikkea sitä näkee. Hieno arvostelu, sitähän tässä lähdettiin katsomaan että mitä rotua tunteva ihminen näistä sanoo. Että saatiin mitä haettiin ja rapiat, ei paha ollenkaan :-)

Näyttelyn jälkeen mentiin rallittamaan koko porukalla ja hauskaa oli. Ainakin vielä tässä iässä tulivat kaikki erinomaisesti toimeen ja ovat kyllä niin mukavia heppuja että ilokseen niitä katseli. Kiitos omistajille hyvästä työstä pentujen kanssa, paikalle tulosta ja tyylikkäistä esityksistä :-) Isoon kehään ei jääty, niin jäi nyt se BIS-ryhmä saamatta mutta ehkä ensi kerralla :-P

Almost six months already

To celebrate, we went to Lahti for a puppy show. The judge was a Finnish aussie breeder, Päivi Eerola. There were 16 puppies, four males and four females placed and out of our five entered pups four placed and three got the prize for being very promising. The order of the males was the same as the order of the photos (Tähkä placed second, Rabo third and Tiira fourth), Lenny wasn't in the show so he's last ;-) Perla was a bit stiff after she hurt her leg last week, so she didn't place, Ampu was the second best bitch out of ten. And what's more important, all of the pups were very social, behaved like little angels, showed like pros and played like idiots afterwards :-D I'm very happy with the lot of them :-)