Siis nämä meidän pikkutiput. Joka suunnalta tulee tietoa, että on sitten niiiin reipas pentu ja niiiin hauska heppu tai heputar :-D Sehän on ihan loistavaa, se tässä oli niinkuin pyrkimyskin että näistä olisi iloa ihmisille.

Ampu kiersi viime viikolla Suomea, kilometrejä autossa tuli noin 2500. Käytiin Oulussa, Lapualla, Vöyrillä, Tuurissa ja Lappeenrannassa, jonka lisäksi käytiin katsomassa Seinäjoen suurta nähtävyyttä Wallsport-areenaa. Telkällä on siellä kisat ensi viikonloppuna. Ai niin anteeksi, FI AVA BH VK1 Telkällä on siellä kisat :-D Lauantaina 2.7. saatiin se viimeinen agilityserti nollavoitolla Varkaudessa. Sit vaan odotellaan vahvistusta.

Ampu matkusti rennon letkeästi eli nukkui käytännössä koko matkan oman autohäkkinsä lattialla. Ei mitään yninöitä, ininöitä tai hereillä pönötystä, loistavaa! Siitä olisi tarkoitus tulla isona kisakoira, ja kisakoiran täytyy pystyä rentoutumaan. Äitinsä näytti mallia viereisessä häkissä, Telkkä on aina ollut erinomainen automatkailija.

Rabo on puolestaan kotiutunut Taarnan veli Pedron kaveriksi *ihan kivasti* :-D Jos ei muuten usko, katsoo vaikka videon. Hauskaa näyttää pojilla olevan :-)

Tiira vaikuttaa cavalierlaumassa ja on sekin osoittanut olevansa suuri automatkailija. Sen lisäksi se osaa jo kahlata vedessä ja puhallella kuplia, mikä toki onkin taidoista jaloin ;-) Siinä on muuten ihan äitinsä näköinen poika, ainakin jos kuvista kattoo. Vertailun vuoksi:

Telkkä 9 vkoa

Tiira 9 vkoa

Kuvien (c) M. Ronkainen ja M. Porala jos en väärin muista

Tähkä on kuulemma järkyttänyt syvästi uutta laumaansa aloittamalla johtopaikan ottamista noin kaksi päivää tulonsa jälkeen. Se on kuulemma älyttömän nopea, ketterä ja äänekäs. Kas vain, kuulostaa ihan siltä mitä mä sanoin ennen kuin myin sen :-D Luojan kiitos Tähkä on ihmisillä joilla on kokemusta koirista, tästä tulis muuten grande katastroofe. Nyt eletään toivossa että siitä tulis mainio harrastuskoira, ainakin se jo ui kuni valaskala konsanaan. Ja kiipeilee.

Lenny (ent Murri) on sekin kotiutunut loistokkaasti, mutta turha tässä on sitä selitellä mitä Lennylle kuuluu kun sillä on ikioma blogi. Sinne vaan!

Perla (ent Viiru) on niinikään päässyt kivasti uuden elämänsä makuun ja kaveeraa jo sekä kissakaverinsa että koirakaverinsa kanssa suorastaan kaverillisesti. Ukkonen ei ole hätkäyttänyt ja automatkailu sujuu hyvin, kuten myös syöminen. Se näiden kunniaksi on vissiin sanottavissa koko porukasta että ruokahalu pelaa :-D Paitsi Ampulla eilen, kun sitä oksetti aamusta. Oletan että se oli syönyt jotain ihmeen ihanaa tuolta kuistin alta, illaksi piristyi taas ja nyt puree nilkkaan niin että kiljunta kuuluu varmaan naapurilähiöön.

Going smoothly

From now on, I'm only planning on writing an extremely short recap in English. Most of the stuff I write is just babble, so if you want to know what it's all about, use Google translator. But here are the main points:

- Telkkä finished her agility championship on July 2
- All pups are in their new homes and their owners are very happy with them, for the most part. Some of these guys have a tendency to bite at trouser legs and ankles *grin*
- The pups in the photos are Telkkä and Tiira, both at approximately nine weeks. You should be able to see the family resemblance, I sure do!